Friday, July 9, 2010

GERMAN KALAH?



Ye, aku tahu. Benda ni semua orang da tahu tapi aku tetap nk bagitahu juga sebab Germany is my favourite team! Lost 1-0 to Spain aka Sepanyol. Tapi aku tak de la sampai nak menangis kaan, cuma kecewa j. kalah dengan spain tak pe, sebab spain ada villa, torres, fabregas. hansome2 tu.. tak pe la kan, dah tak ada rezeki.....


anyway, final nanti Spain vs Holland? siapakah yang akan menang. aku xkesah siapa pun yang menang because i support both. :)

No comments:

Post a Comment