Wednesday, September 29, 2010

cinta



Korang mesti teringin sangat mamat yang korang suka menyatakan hasrat hati mereka nan suci didepan mata korang dengan seromantis yang boleh. Seseungguhnya itu adalah impian bagi budakbudak yang baru nak naik. Dan pastinye impianku jua satu masa dulu. Tapi sekarang aku tak nak!!!! Tolong la. Aku tak nak. TAK NAK! Cukupcukup lah.

Amacam, best tak opening aku? Bila sebut pasal cinta, memang tak kan habis. Neverending Love? Dimanamana sahaja nampak orang bercinta. Masa bercinta apa pun tak ingat, kang bila dah putus meraung mcm hantu. (ouh, jahatnye mulut aku) Tapi tak tahu la, buat apa nak bercinta kalau tak nak kekal lama. Ye tak? Buat apa nak bercinta kalau tak saling mempercayai? Buat apa nk bercinta kalau tak jujur? Buat apa nak bercinta kalau tak boleh terima pasangan punya past? Baik la jadi single =,=
Bagi aku, entah. Susah nak explain cmne, aku tgh didalam keserabutan. Hidup pun dah serupa macam orang pelarian. Anda faham maksud saya?


Saya tak jiwang. Saya hanya membebel tak tentu pasal sahaja.

2 comments:

  1. yup..stuju~n jgn percy gn kata orang.klo org yg kte suke dtg blk kt kte tanda ye die milik kte..xbtl jugk~

    ReplyDelete