Tuesday, November 9, 2010

from alia

Cik Alia tag aku kat blog die. And I'm supposed to answer it. Duhh... Aku jawab untuk kau Alia...

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you."

Kau tak kenal aku lagi ke? Sedihnya.....

1. Saya suke gile warna merah.
2. Ada banyak gila barang warna merah.
3. Saya suka nasib ayam penyek.
4. Saya suka karoake.
5. Saya tak suka miscall orang and tak suka orang misscall saya.
6. Saya trauma pakai seliper LINI, trauma bila dgr lagu SUPER JUNIOR.
7. Saya suka lagu Miss A bertajuk Breath.
8. Suka tgk movie.
9. Suka merayap.
10.Tak suka study.
11.Minat baca novel vampire.
12.Suka kemas loker.
13.Takut kucing.
14.Tidur statik.
15.Suka sanggul rambut.
16.Saya suka menari.
17.Saya seksi, tapi saya baik tau. Tolongla jangan cakap saya jahat. Pakai sexy tak semestinya jahat. :(
18.Suka meggi kari dengan telur.
19.Nak kereta SUBARU sebijik.
20.Nak kerja kat Ipoh.
21.Sangat benci orang yang takde common senses.
22.Ada seorang yg sangat dikasihi, bukan bf, bukan kawan, bukan musuh. Tak tahu apa.
23.Eye lashes saya panjang okay :)
24.Cry baby.
25.Sangat INDIE.


Okay la ek? Aku dah naik pening jawab. Aku jawab dari hati tau.
Tag 25 orang.


Aku pun da tak tahu nk tag siapa sampai 25. Selamat Menjawab ye.



3 comments: