Monday, November 8, 2010

GOLF




Hamba Allah: You orang Segamat? Kat Segamat mana ada ape kan? Jakel je yang ada. Kalau nak beli baju boleh la.

Aku: Aa.. Memang takdak pa pun kt Segamat. Kenapa?

Hamba Allah: I pernah pergi Kukup. You yang dok Johor pun tak taw kt na kan? I pergi sana men golf.

Aku: Kukup? Tanjung Kukup ke? Tak taw pun kat na. Awat you p men golf sampai sana? Jauh tu. *wujud ke tanjung kukup tu weh? aku tibai je ckp kt orang ni* Cuba la you men basket ka, football ka.... Best sikit, dari main golf..

Hamba Allah: Eh, men golf best tau. ha, you suka men apa?

Aku: Futsal.

Hamba Allah: Futsal ea. Kalau you men kat KK ke, China ke, America ke, gelanggang dia sama ja kan. Luas die sama, petak sama.

Aku:Laa, memang la sama.. Tak kan lain plak?

Hamba Allah: Ok, kalau you men golf kan, you pergi mana-mana pun, course die tak sama tau. Lain tempat, lain design die. Sebab tu la I sanggup men golf jauh-jauh. I pernah sampai Sabah semata-mata nk men golf you tahu...

Aku : ...........................................................................







Saya tahu memang la lain, suma tak ambik pusing sangat. Anda suka men golf ke? Pergi la join Hamba Allah tu..

2 comments:

  1. HAHAHA. i main congkak je. dia punya lubang congkak berbeza ikot tempat. HAHAHA. You taknak join i? HAHA

    ReplyDelete
  2. kau jgn jadi sengal alia. congkak.. aaaa....

    ReplyDelete