Monday, January 3, 2011


Tag dari cik Balqis...


1. ape bende penting dalam hidup korang?
-->Agama, family.


2. bende terakhir yg korang beli guna duit korang?
--> Nasi ayam penyet kat Kafateria Noor Taman U.


3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan ape temanya??
-->Belum kahwin lagi. Minta maaf la ye.

4. adakah korang tengah bercinta sekarang..?
-->No.


5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-->Eternity. Aminn..


6. dimanakah korang selalu jumpa dgn kekasih korg??
-->Kalau dah takde camne nak jumpe :)


7. novel/buku/majalah yang terakhir dibeli??
-->Manga. Tajuk: Rahsia Si Puteri.


8. name penuh korang??
-->Nurul Adiba


9. antara mak ngan ayah.. mane lebih rapat..?
-->mak.


10. namakan orang yg betul korg nk jumpa dalam hidup korg?
--> saya nak jumpa orang yang every year wish birthday saya walaupun sbnarnya kitorang tak kenal satu sama lain pun. Saya pun wish birthday dia sbb entah knp ada plak alarm cakap today birthday dia. Pelik..

11. adekah korang basuh baju korg sendiri?
--> Yes. Tangan n mesin. Kat rumah orang basuhkan guna mesin kot.


12. dimanakah tempat betul2 korang nk pegi??
--> Venice.


13. pilih satu.. peluk or cium??
-->eh, apa ni? tiba2 je.

14. beritahu 3 bnde ttg org yg beri tag?
(1) pendiam
(2) baik hati
(3) lawak :)



15. lima bnde yang paling disayangi dalam hidup?
(1) family
(2) friends
(3) hair
(4) bunga sakura
(5) .................



16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar....
-->Everywhere by Michelle Branch


17. bila tarikh lahir n kat mne korg sambut thn lepas..
-->24th December 1990. Tahun lepas? tak sambut pun.


18. 5 rakan blogger yg korg nk tag??
(1) Daus
(2) Alia
(3) my sister
(4) Rozuan
(5) sesiapa yang sudi jawab tu, jawab je la.



Okay. Penat la Balqis jawab. huhuhu..


2 comments: