Wednesday, February 9, 2011

Lump Sum

sama dengan tajuk, contentnya pun camtu. Aku nk letak je semua dalam satu entry ni. later nanti kalau ada masa aku update la satusatu. Aci tak? Ahh, pedulik apa aku.

demi untuk mendapatkan 4flat semester ni aku sanggup deactivate facebook and tak bayar broadband selama berbulan2. Sungguh meringankan hati. Tp tak terdaya nk delete blog.

First of all. Bagi readers yang tak tahu tu, saya dok Segamat. Walaupun lahir di perak. BANJIR. tak pernah rumah naik air sampai camni tapi tahun ni banjir sungguh dasyat. Budak2 yanh sangat la gemar bermandi air banjir kat luar rumah tu betul2 nak kena tampar bila ajak aku mandi sekali. Wehh!! air banjir tu kotor la weh. Setakat nk redah2 tu boleh la, tapi korang siap buat pertandingan menyelam? EIEW!!! even hujan da tak turun, tapi air still naik lagi. Pelik. Pelik. masa hujan lebat tu tak pulak air nak naik.

Ada satu hari tu, tertido lambat and tertengok score board. Kat situ aku tahu torres pindah chelsea? hahahahahahahahaha. (ketawa jahat). Okay. Ada cerita pasal UITM Mountain Bike Challenge and encik Zaki won third place. Zaki is my friend from secondary school. Dia mmg minat berbasikal, da lama da kot. And bulan 3 ni ada game dia cakap, tak tahu la game apa. Tp anyhow, semoga berjaya la zaki. Bukan nk ckapapa, bila mesej dengan zaki baru aku perasan yang aku ni sweet talker. hahahaha..Lupakan.

Sekarang ada kat UTM da, and hari tu balik naik kereta dengan abg ajib bersama dengan ujang dan epul. 3 lelaki dan aku seorang je perempuan? Dengan tiba2 ada emas dalam mulut aku and aku langsung tak bercakap sampai kat JB. 2 pm bertolak, 7 pm sampai. Jauh sungguh segamat dengan JB kan. Tak sangka pulak aku. Jam sebab accident plus holiday cny memang banyak kereta kan.

Semalam tengok cerita SHAOLIN. Nicholas Tse sangat Hansome okay! haha.. Tapi tak boleh lawan Kim bum and Min Woo.

nanti aku update siap letak gambar. Sekarang kat lab, boleh menaip je.



No comments:

Post a Comment