Monday, March 28, 2011

HEAVAN



Hari ini tersangatlah heaven kerana wifi boleh dikategorikan sebagai laju sebab aku boleh tengok one piece online sekali dangan update blog dengan cari info untuk assignment. hahaahah..

Mood sangat baik, hati sangat senang. Lepas da sampai latest episode one piece tu aku nak tukar bleach plak. Ouh, sangat la tenang hati. Tapi yang peliknya u torrent aku tak terdownload lagi. Rosak? da separuh cerita MARS aku download, tibe2 tak gerak plak kan. Tak boleh jadi ni. Camne aku nk download lagi cite lain. Aish.


Da lama tak update blog, saje je nk menulis. Bye, nk sambung tengok one piece. :)

No comments:

Post a Comment